Vymena RNS 315 za RNS 510

Napísať odpoveď
wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 15 Nov 2016, 18:12

Caute. Dufam ze nepisem nieco co uz tu bolo vysvetlene ale nikde som to nenasiel. Mam Alhambru r.v. 2012 s radionavigaciou RNS315. Chcel by som to vymenit za vyssiu radu RNS 510. Vsetky inzeraty co som nasiel, su bud zo skodovky alebo z VW. Neviete mi niekto poradit, ci sa daju pouzit tieto RNS 510 z VW alebo skodovky do mojej alhambry a ci bude vsetko fungovat ako s RNS315, pripadne ci to treba nejako upravit. Ide mi o to aby vsetko slapalo ( BT, GPS, cuvacia kamera atd. ) Dakujem pekne za radu.

Užívateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Príspevky: 11210
Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa 1soda » 15 Nov 2016, 18:23

RNS 315 mam dojem ze ma BT v sebe ,cize ak by si mal RNS 310 s priplatkovym BT modulom pod sedadlom,slapalo by vsetko OK,ale ty evidentne BT modul nemas,lebo 315tka ho ma v sebe,cize ak das 510nu,nebude ti BT fungovat,pokial nenahodis aj original modul BT ,kotry byva pod spolujazdcovym sedadlom. Ako laik ti to pisem,cize je dost mozne ze sa ozve odbornik a da ti presnejsie info.
Seat ibiza cupra 1.8 tsi

wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 16 Nov 2016, 09:58

Dik za reakciu.

A RNS 510 nema BT modul tiez v sebe?

Užívateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Príspevky: 11210
Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa 1soda » 16 Nov 2016, 11:32

Nie,nema...len 315 tka ho ma. Ani 310 ho nema
Seat ibiza cupra 1.8 tsi

wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 17 Nov 2016, 14:59

No teraz si uz ani nie som isty ci mam RNS 310 alebo RNS 315. ako to zistim? V knizke som tuto informaciu nenasiel. Dik za rady.

wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 17 Nov 2016, 15:11

wederko napísal:No teraz si uz ani nie som isty ci mam RNS 310 alebo RNS 315. ako to zistim? V knizke som tuto informaciu nenasiel. Dik za rady.
Obrázok



Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Užívateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Príspevky: 11210
Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa 1soda » 17 Nov 2016, 19:11

Ak nemas pod sedadlom vodica nejaky aparat a mas BT,mas 315tku.
Seat ibiza cupra 1.8 tsi

wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 18 Nov 2016, 14:21

Pod sedadlom som nenasiel nic. Takze budem mat predsa tu RNS315. Cize existuje moznost upgradu na nejaku vyssiu verziu bez straty bluetooth? Ide mi o vacsi displej a privitam aj prehravanie videa. Do neoriginalnych rieseni som velmi nechcel ist aj ked mozno su niektore znacky ktore su porovnatelne s originalmi.

Dakujem za kazdu radu

Užívateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Príspevky: 11210
Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa 1soda » 18 Nov 2016, 18:46

Ja mam RNS 510 v CCcku a mam pod sedadlom BT modul ....cize u teba je moznost len zohnat original sadu a napojit ju,ale neviem ci tam nieje aj ina komfortna RJ ,alebo sa ta povodna len nakoduje ,kazdopadne potrebujes rns 510 nejaku nekradnutu ,neskladanu kktinu a k nej modul BT
Seat ibiza cupra 1.8 tsi

wederko
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 01 Nov 2016, 18:39
Auto: Alhambra ('00-)
Pohlavie: Muž
Okres: KS - Košice-okolie

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa wederko » 18 Nov 2016, 19:09

Tak to kaslem na to. Prilis vela komplikacii koly tomu co mi to da navysse. Myslel som si ze je to jednoduchsia zalezitost. :(


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Užívateľov profilový obrázok
1soda
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
Príspevky: 11210
Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava

Re: Vymena RNS 315 za RNS 510

Príspevok od užívateľa 1soda » 18 Nov 2016, 19:10

No je,ak mas social 310 bez BT....das social 510 :) ...takto sa ti to fakt neoplati
Seat ibiza cupra 1.8 tsi

Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatné"