Seriove radio altea

fofotv
Registrovaný SEAT
Registrovaný SEAT
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 27 Mar 2013, 20:07
Auto: Altea ('04-)
Pohlavie: Muž
Okres: TV - Trebišov

Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa fofotv » 01 Apr 2013, 22:25

pani mam toto radio a chcel by som ho vymenit za nejake ine,ktore by fungovalo s multifunkcnym volantom,nemusi byt iba seat,ale z koncernu VW group

vdaka
Užívateľov profilový obrázok
Rommco
Registrovaný SEAT
Registrovaný SEAT
Príspevky: 42
Dátum registrácie: 21 Jan 2009, 20:35
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: PO - Prešov

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa Rommco » 29 Nov 2013, 16:02

Užívateľov profilový obrázok
tomass.ra
SEAT Dospelák
SEAT Dospelák
Príspevky: 337
Dátum registrácie: 13 Dec 2012, 18:57
Auto: Altea ('04-)
Pohlavie: Muž
Okres: DS - Dunajská Streda

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa tomass.ra » 23 Okt 2016, 17:33

Zdravím. Nech nemusím začínať novú tému, dovolím si pokračovať tu. Tiež mám štandardné sériové rádio  SE 359 LHD MP3 S Aux a mám nachystané druhé Seat RCD310.Nepotrebujem video, to mám v strope. Ani navigáciu, mobil mi vyhovuje.
Ide o to, že keď som rádia vymenil nebol ani ťuk. Jediné čo išlo tak mechanika. CD zobralo aj vyplulo. Inak jak ruský televízor... Ani obraz, ani zvuk. Potom podľa schémy som zistil, že pôvodný nemá obsadený 16pin(SAFE). Keď som si zaimprovizoval napojenim 15,16 + a 12- radio fungovalo. Chcem sa opýtať či tá 16 potrebuje trvalý plus? Už googlim aspoň minimálne týždeň a nemám jasnú odpoveď,, asi to potrebujem po lopate. Ďakujem

Odoslané z Xperia Tablet Z Wi-Fi pomocou Tapatalku
Obrázok
SEAT ALTEA 1.9 77kw TDI BLS dpf STYLANCE 6DSG `08
king81
Registrovaný SEAT
Registrovaný SEAT
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 15 Aug 2013, 20:20
Auto: Altea ('04-)
Pohlavie: Muž
Okres: TE - Trenčín

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa king81 » 16 Nov 2016, 15:33

Caute. Nechcem zakladať novú temu, tak sa pridám. Mám Alteu, r.v. 2007 a chcel by som vymenit klasické fabricke rádio za RCD310 zo Seat Altea r.v. 2011 alebo 2012. Otázka znie....bude mi fungovat aj po výmene multifunkčný volant na mojej Altee? Dakujem.
Užívateľov profilový obrázok
Hawkeye
Registrovaný SEAT
Registrovaný SEAT
Príspevky: 26
Dátum registrácie: 23 Sep 2013, 23:02
Auto: Altea XL ('06-)
Pohlavie: Muž
Okres: SC - Senec

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa Hawkeye » 22 Dec 2016, 03:10

king81 napísal:Caute. Nechcem zakladať novú temu, tak sa pridám. Mám Alteu, r.v. 2007 a chcel by som vymenit klasické fabricke rádio za RCD310 zo Seat Altea r.v. 2011 alebo 2012. Otázka znie....bude mi fungovat aj po výmene multifunkčný volant na mojej Altee? Dakujem.

Nie Mf volant ti fungovat nebude na rcd 310 a je pravdepodobne ze budes musiet prehrat alebo vymenit aj gateway .
Užívateľov profilový obrázok
tomass.ra
SEAT Dospelák
SEAT Dospelák
Príspevky: 337
Dátum registrácie: 13 Dec 2012, 18:57
Auto: Altea ('04-)
Pohlavie: Muž
Okres: DS - Dunajská Streda

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa tomass.ra » 27 Dec 2016, 18:55

Osobne som postúpil aspoň v tom, že pin n.16 je vyriešený ako aj dilema s gateway. Taktiež ovládanie z volantu a pod svietenia sú ako ma byť. Takže môžem sa pohnúť ďalej ako rámik a keby v budúcnosti vyšli aspoň dve veci ako OPS a USB. A ešte A2dp... ObrázokObrázok

Odoslané z EVA-L09 pomocou Tapatalku
SEAT ALTEA 1.9 77kw TDI BLS dpf STYLANCE 6DSG `08
dano33
Registrovaný SEAT
Registrovaný SEAT
Príspevky: 32
Dátum registrácie: 14 Sep 2017, 21:10
Auto: Altea ('04-)
Pohlavie: Muž
Okres: RK - Ružomberok

Re: Seriove radio altea

Príspevokod užívateľa dano33 » 05 Feb 2018, 08:41

csute. mam radio ultra low se359 bvx . myslite ze by sa dalo pripojit subwoober s nizko urovnovym vstupom?
jeden sa mi doma povaluje a isto by to hralo lepsie ako len repro vo dverach

Návrat na "Elektrika"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný