RNS-ka v Leone 1P ...

Užívateľov profilový obrázok
Makelove
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 166
Dátum registrácie: 27 Jún 2010, 12:30
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: GA - Galanta

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Makelove » 14 Dec 2010, 16:10

Co ja viem (nemusi to byt pravda), tak do seatov sa davali bez citacky kariet, teda v tych co je tusim seat media system 2.1. Ale mozno sa mylim,

Užívateľov profilový obrázok
Makelove
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 166
Dátum registrácie: 27 Jún 2010, 12:30
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: GA - Galanta

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Makelove » 14 Dec 2010, 16:11

petos19 napísal:Chalan, ktorý ti to bude montovať Milan (blondiak) ti to spraví ok, nemaj boja nebude to robiť prvý krát... poznáme sa je úplne v pohode.
No ten co som s nim telefonoval hovoril ze do seata to bude robit prvy krat, tak preto sa bojim. A som sa pytal ci bude aj ovladanie na volante fungovat a povedal ze to netusi, lebo nema s tym skusenosti :(.

Užívateľov profilový obrázok
petos19

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa petos19 » 14 Dec 2010, 19:44

Jo robí prevažne Golfy a Octavie... je to v podstate to isté len v ružovom ak by sa dačo nepodarilo dotiahnúť do konca zastav sa u mna máš to po ceste, práve také niečo dokončujem na svojom. ;)

Užívateľov profilový obrázok
Makelove
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 166
Dátum registrácie: 27 Jún 2010, 12:30
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: GA - Galanta

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Makelove » 14 Dec 2010, 19:54

Tak mi pls napis v SS cislo keby bolo treba :D.

Užívateľov profilový obrázok
wagoo
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 232
Dátum registrácie: 04 Aug 2010, 18:25
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava
Bydlisko: Bratislava, Kosice (obcas aj zvysok SVK)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa wagoo » 14 Dec 2010, 21:37

RNS 510 sa do seatov davali bez citaciek sd kariet. Ponovom sa do seatov domontuvavaju RNS510 resp. RCD510 aj s citackami sd-ciek, ale po malej hw uprave, ktora stoji sikovneho cloveka 10 aj s vysavanim.
Seat Leon Cupra, MR2010 ... 300k ... OZ Racing Sport 18"
RNS510 - 10Kanalovy Dynaudio soundsystem (powered by MOREL)
kožený interiér
nezavislé kúrenie VW original
vyhrievanie predných sedadiel
kompletné vytlmenie interiéru
--------------------------------------------------------------------------------------

Užívateľov profilový obrázok
Makelove
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 166
Dátum registrácie: 27 Jún 2010, 12:30
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: GA - Galanta

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Makelove » 04 Jan 2011, 11:51

No tak zase sa vratim k tejto teme. Zaujimalo by ma, ci sa da nejako napojit aktivny subik na RNS 510. Nemate s tym niekto skusenosti?

Užívateľov profilový obrázok
mikeBoss
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 454
Dátum registrácie: 13 Dec 2009, 12:26
Auto: Ateca
Pohlavie: Muž
Okres: DE - Nemecko

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa mikeBoss » 04 Jan 2011, 12:06

Aha tak preto nezvonil budík kamošom na chate :)

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 04 Jan 2011, 12:10

Makelove napísal:No tak zase sa vratim k tejto teme. Zaujimalo by ma, ci sa da nejako napojit aktivny subik na RNS 510. Nemate s tym niekto skusenosti?
clen wagoo poda presne info. Viem ze tam ma Pioneer ale ci aktiv alebo passiv to som uz neskumal ... hra to ale pekne.

Užívateľov profilový obrázok
petos19

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa petos19 » 04 Jan 2011, 12:16

Wagoo (Peto) ma pioneer ts wx77a je to aktiv. Priamo na radio ho nedas ale po mensej uprave sa to zapojit da.

Užívateľov profilový obrázok
wagoo
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 232
Dátum registrácie: 04 Aug 2010, 18:25
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava
Bydlisko: Bratislava, Kosice (obcas aj zvysok SVK)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa wagoo » 04 Jan 2011, 12:21

Makelove napísal:No tak zase sa vratim k tejto teme. Zaujimalo by ma, ci sa da nejako napojit aktivny subik na RNS 510. Nemate s tym niekto skusenosti?
jasne, cez utlmovy clen na ktorykolvek kanal. RNS 510 NEMA zvlast vystup na subbas
Seat Leon Cupra, MR2010 ... 300k ... OZ Racing Sport 18"
RNS510 - 10Kanalovy Dynaudio soundsystem (powered by MOREL)
kožený interiér
nezavislé kúrenie VW original
vyhrievanie predných sedadiel
kompletné vytlmenie interiéru
--------------------------------------------------------------------------------------

Erin01_47
SEAT Admin
SEAT Admin
Príspevky: 8711
Dátum registrácie: 27 Nov 2008, 21:46
Auto: Ibiza 6l ('02-'08)
Pohlavie: Žena
Okres: KE - Košice

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Erin01_47 » 04 Jan 2011, 12:22

ten pioneer ts wx77ama aj RCA vstupy /na seriove radio sa cez ne neda pripojit/
ale aj vysokofrekvencne vstupy , cez ne sa to uz da.
v scheme k zosilovacu su uvedene oba sposoby.

pokial uvazujes o aktivnom subwoofere a chces ho zapojit priamo na seriove radio alebo radio ktore nema RCA vystup/y
tak hladaj sub ktory ma aj vysokofrekvencne vstupy , nielen RCA.

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 04 Jan 2011, 12:39

wagoo, ked sme uz pri tych RNS-kach co tak pripojit namiesto 8CH - 10 CH zosilovac so setu DYNAUDIO?

http://cgi.ebay.co.uk/VW-PASSAT-CC-SOUN ... 9562039364" onclick="window.open(this.href);return false;

Užívateľov profilový obrázok
wagoo
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 232
Dátum registrácie: 04 Aug 2010, 18:25
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: BA - Bratislava
Bydlisko: Bratislava, Kosice (obcas aj zvysok SVK)
Kontaktovať užívateľa:

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa wagoo » 04 Jan 2011, 13:21

10ch
predok
2x bass
2x stred
2x vyska

zadok
2x bass
2x stred prepojeny s vyskou
Seat Leon Cupra, MR2010 ... 300k ... OZ Racing Sport 18"
RNS510 - 10Kanalovy Dynaudio soundsystem (powered by MOREL)
kožený interiér
nezavislé kúrenie VW original
vyhrievanie predných sedadiel
kompletné vytlmenie interiéru
--------------------------------------------------------------------------------------

Užívateľov profilový obrázok
petos19

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa petos19 » 04 Jan 2011, 14:34

Tak tak, tiež som uvažoval o 10/12ch ale po zvážení všetkých pre a proti najlepšie vychádza pre leon 8ch.

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 08 Jan 2011, 10:37

svet muziky kraca dopredu ...
http://cgi.ebay.co.uk/ROCKFORD-FOSGATE- ... 1c1224077d" onclick="window.open(this.href);return false;

Napísať odpoveď

Návrat na "Interier"