RNS-ka v Leone 1P ...

Užívateľov profilový obrázok
Makelove
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 166
Dátum registrácie: 27 Jún 2010, 12:30
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: GA - Galanta

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa Makelove » 08 Jan 2011, 11:25

myslite ze sadaju kupit nejake konektory aby toto:
http://www.trinasty.sk/vmchk/AutoHifi/Z ... P-445.html pasovali na RNSku?
Je to original len pre Alpine. Podla mna je to velmi zaujimava vecicka.

mirekk
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 400
Dátum registrácie: 28 Nov 2008, 17:15
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: SE - Senica
Bydlisko: BA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa mirekk » 24 Feb 2011, 18:08

Prosim Vas poradte mi niekto, ako sa daju dat demontovat tie plasty?
SEAT Leon 1P rv. 2010 1,9 TDI 105 HP

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 24 Feb 2011, 18:16

Ked mas namysli plast okolo RNS-Ky tak len jemne na spodnej strane podpacit nejakou umelou hmotou a potom jemne odtlacat prstami pekne dookola. Su tam len cupliky ktore su nacvaknute v PVC ... Netreba sa bat to trocha vypacit na silu :-)

mirekk
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 400
Dátum registrácie: 28 Nov 2008, 17:15
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: SE - Senica
Bydlisko: BA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa mirekk » 24 Feb 2011, 18:20

hmmm... skusal som to ale uz sa mi zdalo ze pouzivam prilis vela sily a plast stale nic... skrutkovac som tam pchat nechcel, a nieco mi extremne rezounje a drnci pod tym plasom pri kazdom pridani plynu ked troska vytocim motor, taky kovovy zvuk, nevies co by tam take mohlo byt?
SEAT Leon 1P rv. 2010 1,9 TDI 105 HP

Užívateľov profilový obrázok
ferooo
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 140
Dátum registrácie: 07 Okt 2011, 10:00
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: PB - Považská Bystrica

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa ferooo » 13 Máj 2012, 08:46

Aky je rozdiel medzi RNS-kami od VW, SKODA, SEAT? Viem, ze Seat nema slot na karty..
Ako je to s verziami FW, aktualizaciou map, hardwarom...?

Co znamena zmena identity RNS510 (VW <-> SKODA <-> SEAT), naco je to dobre?


Chcem si do Leonu kupit RNS510, ale neviem naco si dat pri kupe pozor.

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 13 Máj 2012, 09:33

Usetri si casu vypisovanim a priamo oslov clenov wagoo alebo Petos19. Po ich konzultacii sa rozhodni kde ti to bude lepsie si dat namontovat a spojazdnit RNS-ku. Pocitaj aj s kupou RJ HF a BT kde doporucujem vyssiu (z poslednych) radu pre pripojenie iPhonu... Nieco si uz chlapci preskakali pri RNS kach do Seatov. Usetris si kopu nervov to mi ver.

Užívateľov profilový obrázok
ferooo
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Člen SEAT Fórum lvl. 2
Príspevky: 140
Dátum registrácie: 07 Okt 2011, 10:00
Auto: Leon 1M ('99-'05)
Pohlavie: Muž
Okres: PB - Považská Bystrica

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa ferooo » 13 Máj 2012, 10:36

BT v aute mam, s iPhonom funguje ok. Ci k RNS510 treba nejaky iny modul?

Užívateľov profilový obrázok
CiLA

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa CiLA » 13 Máj 2012, 11:54

Obrázok

tak tato to nie je !!! nepodporuje iPhone musel som ju menit za novsiu teraz narychlo neviem najst foto. Predpokladam, ze od vyroby mas RJ pod spolujazdcovym sedadlom nakolko niektore modely Seatov ju tam mali. Mal som RNS315 ktora mala zabudovanu v sebe sadu pre BT a HF preto sa musel dokupovat zvlast ... a mam ju umiestnenu tak trocha originalne :-) pod vyduchmi ovladania klimatizacie. Vosla tam presne ...
Ked si chces dat poradit tak sa riad ako som ti napisal a do Partizanskeho to nemas daleko ... ak sa dobre pamatam tak si kupoval Cupru model 2008 a to je zas nieco ine ako MY 2011 ... ja mam C radu RNS-ky ale uz je aj D-ckova ak sa nemylim...

darek
Registrovaný člen SEAT Fórum
Registrovaný člen SEAT Fórum
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 25 Nov 2019, 14:31
Auto: Leon 1P ('05-13)
Pohlavie: Muž
Okres: KN - Komárno

Re: RNS-ka v Leone 1P ...

Príspevok od užívateľa darek » 25 Nov 2019, 14:35

Dobrý deň, mám leon 2 pred fl, a chcem tam dať RNS 315, musím meniť gateway alebo stačí niečo zmeniť cez diagnostiku? Ďakujem za všetky rady :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Interier"