Rozvody 2.0TSI - 1.8TSI
-
- Registrovaný SEAT
- Dátum registrácie: 22 Feb 2013, 01:22
- Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
- Pohlavie: Muž
- Okres: VT - Vranov nad Topľou
Re: Rozvody 2.0TSI - 1.8TSI
Dal som dole rozvody na 1,8 tfsi a teraz netusi mak oich nastavit neake rady? Alebo neaka fotka alebo vykres ? dik
- 1soda
- **SEAT**
- Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
- Okres: BA - Bratislava
- Erin01_47
- SEAT Admin
- Dátum registrácie: 27 Nov 2008, 21:46
- Auto: Ibiza 6l ('02-'08)
- Pohlavie: Žena
- Okres: KE - Košice
1tragedy
to nemyslis vazne toto ....
jedina pomoc asi bude zohnat si dielensky postup /elsawin/, spravne pripravky, idealne na nic nesahaj, uz si toho urobil az az.
Najlepsie bude dat to nastavit niekomu kto to robi bezne.
rozvod je SRDCOM motora, nastavis to zle a motor skoncil.
sry ale nemozem inak reagovat ako takto:

to nemyslis vazne toto ....
jedina pomoc asi bude zohnat si dielensky postup /elsawin/, spravne pripravky, idealne na nic nesahaj, uz si toho urobil az az.
Najlepsie bude dat to nastavit niekomu kto to robi bezne.
rozvod je SRDCOM motora, nastavis to zle a motor skoncil.
sry ale nemozem inak reagovat ako takto:

neviem ja tomuto neverim, to je nejaky fejk alebo co
.. hadam predsa nieje nikto taky (bez urazky..) vymeteny, aby sahal do rozvodov bez znalosti, postupu a potrebnych speci pripravkov (a ze ich u TSI/TFSI motorov pre spravne zhodenie-nahodenie, aretaciu nastavenie atd. je potreba celkom dost..minimalne retazovy rozvod..)
Sam som to videl na vlastne oci, co to obnasa (polovicu casu prace na rozvodoch som bol pritomny..), uz len trebars jednoducha vec- nahodit naspat prestavovac vacky je riadna piplacka, pretoze to tak dokonalo presne licuje, ze to nieje len tak ze to tam clovek skratka na prvu supu narve a pohoda.
Edo.. za ilustracnu vlozku opat raz
P.S preboha ja som tu nedal tieto info v tomto topicu preto, aby tu ludia na sebe a svojich motoroch skusali harakiri

Sam som to videl na vlastne oci, co to obnasa (polovicu casu prace na rozvodoch som bol pritomny..), uz len trebars jednoducha vec- nahodit naspat prestavovac vacky je riadna piplacka, pretoze to tak dokonalo presne licuje, ze to nieje len tak ze to tam clovek skratka na prvu supu narve a pohoda.
Edo.. za ilustracnu vlozku opat raz

P.S preboha ja som tu nedal tieto info v tomto topicu preto, aby tu ludia na sebe a svojich motoroch skusali harakiri

Naposledy upravil/-a kornel v 25 Feb 2013, 14:20, upravené celkom 1 krát.
- Shima
- SEAT Maniac
- Dátum registrácie: 09 Okt 2011, 11:53
- Okres: KE - Košice
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný