Porucha Start - Stop systemu
- 1soda
- Člen SEAT Fórum lvl. 5000+
- Dátum registrácie: 19 Apr 2009, 18:26
- Auto: Nemam SEAT, som votrelec...
- Pohlavie: Muž
- Okres: BA - Bratislava
Re: Porucha Start - Stop systemu
netankuj ten shell .....daj evo slovnaft a pocitis rozdiel ....iste ze ti to asi chybu neodstrani,ale palivo je to lepsie
Seat Leon 5F 1.8tsi FR- iS20 + upravy , profituning 256ps 358nm
-
- Registrovaný člen SEAT Fórum
- Dátum registrácie: 12 Okt 2014, 18:06
- Auto: Srdcom SEAT, ale...
- Okres: PP - Poprad
Sprobujem co to je zac. A s tym novym softom je treba sa obavat straty vykonu? Mozu tam nieco take napalit?
- srebalat
- Registrovaný člen SEAT Fórum
- Dátum registrácie: 21 Aug 2015, 23:58
- Auto: Leon 5F ('13-)
- Okres: PP - Poprad
zdravim,
mam obdobny problem, akosi mi zacala svietit zlta kontrolka diagnostiky motora a hlaska nefunkcny system start/stop a ked kliknem na displeji info start/stop tak tam vypise dve hlasky pod seba
Provozni teplota nedodrzena
Vysoka potreba energie pro vozidlo
auto teraz cez zimu dlhsie stoji a pisalo sa tu o slabej baterii(predtym mi raz palubak vypisal dokonca aj hlasku slaba bateria co som este nevidel nikdy a nie nebola to ta v dialkovom ovladaci
, to vyskoci ina hlaska) , tak som siel auto na dialnicu prevetrat na hodinu a pol 140tkou a viac, ale bohuzial to nezmizlo, samozrejme ze to pojdem dat niekomu napichnut na diagnostiku, ale chcel som sa predom opytat ci nemal niekto podobny problem.
mam obdobny problem, akosi mi zacala svietit zlta kontrolka diagnostiky motora a hlaska nefunkcny system start/stop a ked kliknem na displeji info start/stop tak tam vypise dve hlasky pod seba
Provozni teplota nedodrzena
Vysoka potreba energie pro vozidlo
auto teraz cez zimu dlhsie stoji a pisalo sa tu o slabej baterii(predtym mi raz palubak vypisal dokonca aj hlasku slaba bateria co som este nevidel nikdy a nie nebola to ta v dialkovom ovladaci

Seat Leon 1p 11/2010 1.2tsi 77kw Reference Good Stuff
Seat Leon 5f 2013 1.4tsi 103kw FR chip 125kw/306Nm
Seat Leon 5f 2013 1.4tsi 103kw FR chip 125kw/306Nm