pls, mám otázku trochu off topics - riešil si výmenu oleja po cca 1500-2000 km? lebo mňa stále láme, že či by to nebolo predsa len dobré vymeniť (olej a filter). Následne aj po 15 tis .... lebo tá predpísaná výmena je 2 roky a 30 tis ... čo sa mi zdá už úplne uletené ...Ivan Ryban napísal: ↑Nedeľa, 15. Mája 2022, 22:14 pokiaľ si spokojný ty, to je dôležité. keď ho už teraz vnímaš takto, budeš s ním určite dlho spokojný.
ako píšeš, záleží na tom, z čoho na tento motor presadáš (aj tvoja rodina), ja by som od neho potreboval lepší priebeh a športovejšie nastavenie prevodovky, na to som bol zvyknutý a to mi tam chýba, ale všeobecne je tento motor taký kľudný spoločník, s ktorým sa dá obehnúť..
vidím, že si z BA, tak ak by si časom predsa rozmýšľal, či treba zvýšiť výkon, tak určite popros Sodu, nech ťa zvezie, len pre to porovnanie v podobnom aute, aby si videl, ako vie chodiť Leon![]()
Zároveň, nemám dôveru v servis - najprv ma vysmejú a potom povedia, že to urobia, ale nikto nikdy to neskontroluje, či to vôbec urobili :/ ... najradšej by som si to spravil sám (aspoň vycucal pumpou olej a vymenil ten filter) . Majú to šancu v servise zistiť? nerád by som potom riešil stratu záruky a dohodoval sa s nimi, keď by som potreboval riešiť to TSI (čo tu niekto písal, že je veľká pravdepodobnosť, že budem )