Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zdravim, zaujimalo by ma že či má ibiza cupra 118kw v sérii samosvor.. niekde som to počul ale nikde neviem najst o tom blizsie info tak som sa rozhodol opytat sa tu.
dakujem za odpovede
Nie,ibiza cupra nema samosvor ....ale ak ma original tlmice a pruziny + geometriu ,ma tzv. EDS system ,co je do 40kmh dobrzdovanie kolies cez ABS,to ,co tak vehementne predvadza pezot a citroen,lebo nemaju na 4kolky ,tak tieto systemy teraz v roku 2021+ ponukaju ako neskutocny nastroj trakcie ....pricom ibiza to mala uz od roku 1998 vo verzii 1.9tdi GT 110ps .
Pri spravnych pneu ,geometrii a podovozku je ibiza cupra tdi 118kw aj bez svoru dost zabavne vozenie.
zdravim, ibiza cupra tdi naladena na 220hp a 470nm, aku spojku teraz na to aby to vydrzalo? bude stačiť original nova komplet sada sachs a preoblozit na hds? alebo LUK? ďakujem vopred velmi pekne za odpoved
Na takyto vykon uz treba sachs racing pritlacak a k nemu sa da pouzit seria lamela s hds,alebo ta origo sachs racing .....seria s hds ma limit tak 440nm a 200ps