Som tu nový vzhľadom na to že som sa nedávno stal hrdým majiteľom Seatu Ibiza Cupra 1.4 tsi 2014 (118 000 Km nájazd). No k samotnému problému dnes som ho išiel previesť po diaľnici nič som netúroval normálne som išiel tých 140 na tempomate ked asi po 20 Km auto preradilo samo od seba zo 7 stupňa na 6. 7 stupeň sa nedal zaradiť ani cez sekvenčne radenie (cez tzv. pádla) a začala blikať na palubovke kontrolka kľúča (servis). S autom som zastavil na pumpe vypol motor dal si cigu naštartoval a všetko v poriadku prevodovka radila krásne čisto a aj 7 stupeň a pri pokračovaní v ceste sa nič nestalo. Ešte k tomu ako si to samo podradilo nebolo pri tom žiadne buchnutie nič len ako keby si ten systém niečo blbo vypočítal lebo z prvu som si to ani nevšimol.
A auto nemá pochybnú minulosť s oboma majiteľmi som sa skontaktoval a všetko mi o ňom povedali a tiež bol v aute denník v ktorom bolo všetko do detailu popísané. Servisované bolo každých 7000 Km kvalitný olej všetko plus prvý majiteľ nechal upraviť výfuk v Nemecku a tiež aj pružiny.
Vopred ďakujem za každú radu a názor