Ďakujem!

Zdravím, tak včera som dal vymeniť čelné sklo, namontovali mi tam Sekurit od Saint-gobain ako som spomínal. Pýtal som sa aj na fóliu na čelnom skle a odhovorili ma od tohoIvan Ryban napísal: ↑Štvrtok, 14. Apríla 2022, 14:48 Budem aj ja rád za informácie k tomuto, pretože na Tarracu ideme meniť tretí krát sklo (3x, slovom TRI), každú zimu, čo ho máme, raz prasklo, vždy výmena za originál v autorizáku a vždy ako z kvetu makového. Takže originálny diel neodporúčam, ale možno na Leone sú tie sklá trvácnejšie, na Tarracu nie. Tento rok nás to práve čaká znova, tak tiež chcem vedieť, či zvoliť niečo iné. V sklo servise mi spomínali nejaký Sekurit, že to ide aj do prvovýroby a že nič iné na trhu nieto, tak neviem, či to bude lepšie, alebo nie..
No a tento rok sa nám podarila ďubka aj na Altei, prvý krát zatiaľ, ale nepokračuje ďalej, tak zatiaľ nemeníme, ale keby sa rozbehla, aby som vedel, do čoho ísť..
Prvý krát tiež počujem o fólii.. tá sa dáva zvonku hneď na nové sklo? A reálne to vie pomôcť??
Diky